Gaveideer. Det er modtageren, der skal stilles tilfreds. Kan vedkommende lide gaven, fandt du netop det vedkommende ønskede sig, eller har du kastet dig ud i et helt vildt gæt? Alle tre ting kræver tid, da gaver er en vigtig del af at dukke op som gæst.

Gaveideer bliver derfor varmt modtaget, og du har sikkert selv siddet i en situation, hvor du blev spurgt til råds.

Gode råd til gave – shopperen

Når du skal købe gaver til dine venner, familie, kolleger m.v, er det vigtigt, at du tænker på modtageren. Se bort fra dig selv og sæt dig i deres sted. Reflektér over om de har nogle bestemte interesser, evner eller hobbyer – Fx fodbold, madklub, bruger tid i køkkenhaven, spiller poker, elsker kolde specialøl eller en særlig flaske rødvin. Mulighederne er uendelige. Det kræver bare, at du tænker dig godt om.

Find gode gaveideer til vennerneKreative gaver, som også er billige

Gaven behøver ikke være dyr for at sætte et personligt præg. Er du kreativt anlagt, kan du selv kreere dine gaver. De rigtig gode gaver er tit dem, der er tænkt over og faktisk brugt tid på rent kreativ. Det viser også gavemodtageren, at du virkelig har tænkt på ham/hende i processen.

Gaveideer – hjemmelavede

  • Strikketøj. Investér i et par strikkepinde og garn, så kan du på ingen tid kreere gaver til hele familien. Et lækkert sjal, håndledsvarmere eller et halstørklæde er hurtige gaveideer.
  • Fotografier. Køb en ramme. De kan fås billigt mange steder og personliggør dine gaver med et foto af en sjov oplevelse, du har haft med vedkommende. Et billede i en hjemmelavet ramme eller et hjemmelavet billede er også bud på gode og personlige gaveideer.
  • Papir og pen. To gaveideer du også kan lave selv eller købe dig billigt fra. En notesbog og en pen giver modtageren tid og plads til fordybelse. Skriv eventuel et lille digt eller tegn en fin tegning. Det er hyggelige gaver, der falder i god jord.
  • Gavekort. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan som giver, bestemme helt selv hvad du vil ofre af tid og ideer til et gavekort til vedkommende – som fx picnic, shoppetur, cafébesøg, biograf. Gaver af denne art ligger op til samvær og hygge.

Gaveideer til voksne, børn, par … ALLE